Stryn Visefestival

12. – 13. april – sjekk tidenes line-up!

Unni Wilhelmsen
Maria Haukås Mittet
Tom Hell
Haugland
Oda Eirin
Claudia Scott
Asle Beck
Raftevold & Berg

Tom Hell
Sangeren, produsenten og låtskriveren har 12. studioalbum og tre spellemannspriser, har vært med flere ulike tv program som «Hver gang vi møtes», «Det store korslaget» i tillegg til musikalsk samarbeid med blant annet Marit Larsen, Jonas Fjeld, Jonas Alaska mm.
Til Stryn Visefestival kommer han med gitarist Ronny Yttrehus.

Tom Hell – When You’re Not Alone

Unni Wilhelmsen
Hun har i over 25 år reist rundt i Norge som en av de mest karakterisktiske norske artister. Musikken tennes er visepreget popmusikk i den opprinnelig amerikanske visetradisjonen singer/songwriter. Gitar er hovedinstrumentet men hun spiller også piano. Hun skriver i hovedsak musikk og tekster selv men har tidvis også samarbeidet med andre. Unni er også fra 2013 kjent som gitarist i bandet Di Derre.
Hun blir absolutt en av hovedartistene på Stryn Visefestival.

Unni Wilhelmsen – unniwilhelmsen.com

Følg med for oppdateringer her

Comments are closed