Vil du ha et sikkert printmiljø?

Hvilke grep kan du ta i din bedrift?? Kontorpunkt i samarbeid med Canon Norge, inviterer til en spennende dag med sikkerhet i fokus.

12. april 2024 kl 09:00 – 16:00 i Stryn kulturhus

Vår økte bruk av teknologi, gjør oss mer sårbare. Ulike aktører utnytter dette til sin fordel og antall alvorlige hendelser er mangedoblet de siste årene. I sin jakt på informasjon de kan benytte, vil de se etter sårbarheter og letteste vei inn i nettverket. Print, infrastruktur og dokument flyt kan være en slik vei.
Vi setter søkelys på hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet innen print og dokumentbehandling. Canon stiller med ressurser innen maskinherding og sikker print, og Helge Rønnekleiv står klar til å demonstrere hvordan printerne virker i praksis.

Enkel servering.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til bjornar@kontorpunkt.no

NB! Alle påmeldte er med i trekningen av en Canon Selphy CP1500 trådløs fotoskriver for mobil

kontorpunkt.no
bjornar@kontorpunkt.no

 

 

Comments are closed